STE d.o.o., kao mala obiteljska tvrtka, koja ima povijest dužu od 25 godina, specijalizirana je za inženjering, istraživanje i razvoj, s posebnim naglaskom na inovativne ideje i rješenja za različita tržišta, industrijska područja i projekte. Ona je prepoznati projektant i distributer kvalitetnih rješenja na tržištu svjetlovodnih pasivnih mreža i infrastruktura. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u i tehničkim kompetencijama na području pasivnih svjetlovodnih sustava posebno se ističe u projektiranju, izradi i primjeni svjetlovodnih senzora, kao i pružanju usluga mjerenja korištenjem svjetlovodnih sustava. S vlastitim rješenjima i sustavima, i uz potporu raznovrsnih rješenja kvalitetnih dobavljača, partnerima nudimo i osiguravamo dodanu vrijednost i rješenja u profesionalnom okruženju te razmjenu stečenih znanja. Tvrtka je specijalizirana i na područjima raznih mjerenja u telekomunikacijama i različitim industrijama, kao što su naftna i plinska industrija, dalekovodi, kod geotermalnih sustava itd., korištenjem svjetlovodnih vlakana u specijalnim FIMT kabelima.

AllIsometricDEC-01

Tvrtka STE d.o.o. surađuje s različitim inozemnim tvrtkama koje se bave istim ili sličnim poslovanjem te zajedno s njima čini globalni sustav rješenja koji se temelji na svjetlovodnim tehnikama i tehnologijama. Nudimo usluge prodaje pasivnih svjetlovodnih proizvoda, rješenja i održavanja, tehničke podrške, konzultacija i tečajeva u svjetlovodnim tehnikama i tehnologijama, uključujući i svjetlovodne senzore.
Kao distributeru pasivnih svjetlovodnih komponenti, kao i ostalih svjetlovodnih proizvoda, (kabela, mikrocijevi itd.) vrhunska kvaliteta nam je glavni prioritet.
Budući da pripadamo kvalitetnoj globalnoj mreži, također se oslanjamo i na bazu iskustva i znanja koju dijelimo s partnerima, što nam omogućava da razvijamo proizvode i proizvodimo ih na međunarodnoj razini kod naših partnera. Našim kupcima nudimo proizvode iz područja svjetlovodnih kabela i tehnologije povezivanja. Uz standardne telekomunikacijske kabele nudimo i specijalne svjetlovodne kabele i rješenja za njih.

U području distribucije ustanovili smo kvalitetu i prepoznatljiv fleksibilni brand, kojeg kontinuirano optimiziramo u korist naših kupaca. Razvijamo koncepte i rješenja te kupcima pružamo potrebno znanje, proizvode i usluge po prihvatljivim cijenama.
roll up opci

Trebate savjet? Slobodno nas kontaktirajte za podršku!

STE d.o.o. (Headquarter)
Ivana Rendića 7A
OIB: 05662355444;  MB:03739686;
HR–21 000 Split, Hrvatska;
tel:+385 (0) 21/ 32 18 51;
fax:+385 (0) 21/ 32 81 50

 

STE d.o.o. (Fiber Optics Center)
Rimski put 21A
HR – 21220 Trogir
Hrvatska

Zagrebačka banka d.d.
Trg bana J. Jelačića 10
HR – 10 000 Zagreb, Hrvatska
IBAN: HR4223600001101280384
SWIFT: ZABAHR2X

Newsletter


Subscribe for the latest news and updates

Translate »